Wanddecoratie-metaal

Wanddecoratie-metaal

WELKOM

WELKOM BIJ WANDDECORATIE METAAL. Een interieur is pas compleet wanneer er ook een aantal leuke wanddecoraties aan de muur hangen. Of dat nu in de woonkamer , slaapkamer of andere ruimte is overal horen wanddecoraties te hangen om het een beetje sfeervol te maken.U hoeft natuurlijk niet direct aan een schilderij te denken als U het woord wanddecoratie hoort.Een wanddecoratie kan van alles zijn als het maar aan de muur hangt. Dus een mooie wandspiegel of wandklok is eigenlijk ook een wanddecoratie. Dan zijn er ook nog de houten wanddecoraties. deze worden vaak gemaakt van hardhout en hebben vaak de mooiste vormen. Een ander en heel vernieuwende soort wanddecoratie is de metalen wanddecoratie.Die worden sinds een aantal jaren vooral gebruikt in een modern interieur.De wanddecoraties die wij bedoelen zijn handgemaakte decoraties waarvoor gerecycled materiaal is gebruikt. Het zijn dus eigenlijk kunstobjecten voor aan de muur geworden. Deze handgemaakte wandobjecten zijn er in abstracte vorm maar ook in verschillende thema`s. Zo zijn er objecten in de vorm van een muziekinstrument maar ook in de vorm van verschillende dieren. De handgemaakte ijzeren wanddecoraties zijn in een interieur heel goed te combineren met de handgemaakte ijzeren decoratie-beelden. Deze zijn ook gemaakt uit gerecyclede materialen.Wanneer U een wanddecoratie wilt bestellen kan U dat het beste online doen.U kan dan op het gemak vanuit huis de verschillende aanbieders en decoraties bekijken en vergelijken. Een grote aanbieder op het gebied van metalen wanddecoraties is Dekogifts. U vindt behalve de wanddecoraties ook nog tal van andere woonaccessoires en woondecoraties in de webwinkel.

Guirlande

Prachtige muurdecoratie geheel gemaakt van metaal in de vorm van een guirlande bezaaid met bloemen en bladeren. Multicolor met een afmeting van breed 100 cm en hoog 44.5 cm

naar de website

Olijfboom

Wanddecoratie gemaakt van gerecycled metaal. "Olijfboom" is in een leverkleur met gemeleerde zwarte feegjes. De breedte is 106 cm en de hoogte 56 cm

naar de website

Tweeluik Metaal

Een 3D tweeluik ijzeren muurdecoratie tropisch blad in een rechthoekig frame.

naar de website

Goudkleur Boom

Een metalen boom met kleine bladeren in de kleur goud.De hoogte is ongeveer 75 centimeter.

naar de website

Abstract Dupion

Dit is de abstracte wanddecoratie "Dupion" vervaardigd vann metaal in de kleuren oudzilver en zwart met een afmeting 90 cm breed en een hoogte van plm. 63 cm

naar de website

Kleine levensboom

Wilt U een metalen levensboom als wandobject in de woonkamer maar ontbreekt het U aan ruimte om een grote levensboom te gebruiken dan is dit een uitkomst.Hier ziet U een levensboom in de kleur zwart met een doorsnede van veertig centimeter.Ee klein exemplaar als deze kan al snel ergens aan de muur opgehangen worden in de woonkamer of andere ruimte in het huis.

naar de website

Grote Metalen Boom

Wat dacht je van een grote metalen boom als wanddecoratie in de huiskamer.Kijk maar eens naar deze grote boom met zijn grote prachtig bewerkte bladeren.Bekijk deze metalen boom en andere bomen in de webwinkel van Dekogifts.

naar de website

3D Metalen Wanddecoratie

De ronde metalen elementen van deze wanddecoratie zijn allemaal een beetje naar voren gebogen.Een deel van de elementen zijn geheel glad en het andere deel is op een mooie manier geribbeld.De kleuren zijn goud en donkergrijs.

naar de website

Abstract Tosno

Dit is de abstracte metalen wanddecoratie "Tosno" in de hoofdkleuren aquablauw en donkergroen. Gemaakt van gerecycled metaal met een afmeting van breed 90 cm x hoog plm 63 cm

naar de website

Vintage Muurdecoratie

Deze vintage uitziende ijzeren muurdecoratie bestaat uit acht cirkels waarvan een aantal dubbele.De cirkels zijn allemaal op een andere manier bewerkt waardoor het een waar kunstwerk is geworden.Het geheel heeft een vintage uiterlijk.

naar de website

Stralende Zon

Wat is er mooier dan een stralende zon in huis te hebben.Dat kan met deze grote 3D ronde wanddecoratie die bestaat uit een glimmende ronde kern en tientallen metalen stroken.De stroken steken uit de kern en moeten de zonnestralen voorstellen.Werkelijk een prachtige en opvallende top-wanddecoratie.

naar de website

Boom Juline

Dit is de prachtige wanddecoratie "Juline" in de vorm van een boom ,et maar liefst een afmeting breed 125 cm en hoog 80 cm. De kleur is donker koper tegen brons aan met een verwering.

naar de website

gitaar

Metalen wanddecoratie is de muzieksfeer een gitaar met een notenbalk. Geheel gemaakt van gerecycled metaal met een afmeting hoog 92.5 x breed 47 cm

naar de website

Vliegende ganzen

Deze wanddecoratie is geheel gemaakt van gerecycled metaal en heeft de vorm van een zwerm vliegende ganzen. Wanddecoratie zwerm vliegende glanzen. De kleur van verf is een lichte leverkleur en derf heeft ook en grovere structuur. Afmeting 90 x 52 cm

naar de website

Ginkgo Biloba

Een ginkgo Biloba is een Japanse notenboom.Het is een boom die wordt gekweekt en niet meer in het wild voorkomt.Rede genoeg voor de kunstenaar om van deze boom met zijn bijzondere grote bladeren een metalen wandobject van te maken.De kunstenaar heeft het object een aantal mooie kleuren gegeven zodat deze makkelijk in te passen is in verschillende interieurstijlen.

naar de website

kudde olifanten

Wanddecoratie kudde olifanten in de kleur creme met een uitloop van blauwe verf op de ruggen. De totale breedte van deze wanddecoratie is 135 cm Vervaardigd van gerecycled metaal

naar de website

Zwerm vlinders

Zwerm vlinders in verticale sliert met een afmeting van 103 x 40 cm. De kleur is metaalkleur met donkere vlekken en langs de rand van de vleugels een goud randje.

naar de website

vierkantjes petrol/goud

metalen wanddecoratie in de vorm van abstracte open en dichte vierkantjes. De afmeting is 91 cm x 55 cm. De kleuren zijn hoofdzakelijk aluminiumkleur met olievlekken, goud en donker Petrol.

naar de website

Dame drinkt Cocktail

Metalen wanddecoratie "Dame drinkt Cocktail op terras" Het materiaal is hergebruikt metaal

naar de website

Zwerm zwaluwen

deze wanddecoratie geheel vervaardigd van metaal heeft de vorm van een zwerm zwaluwen. De kleuren zijn aluminium met olievlekken en donker Petrol. Sommige vogels hebben goudkleurige vleugels. De afmeting is 106 x 46 cm

naar de website

Wanddecoratie Trapeze

Een spectaculair mooie abstracte metalen wanddecoratie met de naam trapeze.Kijk vooral eens naar de warme kleuren van dit wandobject

naar de website

Boom Oyha

Wanddecoratie metaal boom "Oyha" is geheel vervaardigd van gerecycled metaal met een afmeting van 85 x 93 cm. De blaadjes hebben een variatie aan bruintinten en blauw. De stam is bruin

naar de website

Boom van hout en metaal

Deze wanddecoratie grote boom is gemaakt van de combinatie hout en metaal.deze wanddecoratie is 120 X 106 CM groot

naar de website

Frame Mellow

In dit dubbele metalen frame heeft de kunstenaar een aantal bladeren en varens aangebracht.Deze zijn allemaal zo bewerkt dat ze doorzichtig zijn.Deze bijzondere wanddecoratie past het beste op een lichtkleurige achtergrond.

naar de website

Boom Cinderella

Er zijn verschillende metalen wanddecoraties in de vorm van een boom maar dit is toch wel een heel bijzonder exemplaar.Vooral de verschillende soorten grote tropische bladeren aan deze boom zijn erg mooi en opvallend.

naar de website

Wandobject Jungle

Een behoorlijk groot 3D wandobject die goed gevuld is met tropische bladeren.Metalen bladeren wel te verstaan want het is een metalen kunstobject voor aan de wand.Hij valt lekker goed op aan de muur want de afmeting is bijna een vierkante meter groot.

naar de website

3D wanddecoratie Frame Lily

Wanddecoratie Frame Lily met een afmeting van 61 x 25 cm. Kleuren verweerde goud- en zilverkleur

naar de website

Treurwilg Zilver

In een bepaalde woninginrichting staat een zilverkleurige wanddecoratie nu eenmaal beter dan een andere kleur.Kijk bijvoorbeeld eens naar deze wanddecoratie metaal boom in zilverkleur.

naar de website

maanvissen

Wanddecoratie van gerecycled metaal in de vorm van een school zwemmende maanvissen. De kleur is metaal met olievlekken.

naar de website

Muzieknoten

Een wanddecoratie in de vorm van een muziekitem of muziekinstrument is altijd heel leuk.Net zoals de vele posters of schilderijen met een afbeelding van muziek zijn er tevens wanddecoraties van metaal in de vorm van muziek.Bijvoorbeeld hier deze zwarte muzieknotenbalk.Maar er zijn tal van dit soort decoraties te vinden.Bijvoorbeeld en gitaar, saxofoon , viool of ander muziekinstrument.Deze decoraties zijn allemaal geheel met de hand gemaakt en beschilderd.Het is ook leuk om eens een muziekdecoratie cadeau te geven aan bijvoorbeeld de dirigent va het orkest waar jij in speelt.Of gewoon aan een liefhebber van muziek.De keuze is enorm in de webwinkel van Dekogifts

naar de website

Beautiful Flowers

Een bijzonder mooi en erg groot wandobject in de vorm van een groot aantal abstract gevormde bloemen.Althans als je de fantasie heeft om de driedubbele cirkels als bloemen te zien.Het metalen wandobject is meer dan anderhalve meter breed en zal dan ook prachtig tot zijn recht komen wanneer hij boven een zitbank aan de muur hangt.Het is van belang om goed op de juiste kleurencombinatie te letten van zitbank, wandobject en achtergrond.

naar de website

School Vissen

Een mooie grote wanddecoratie metaal in de vorm van een school zwemmende vissen.Het is een behoorlijk grote muurdecoratie zodat hij lekker opvalt wanneer hij bijvoorbeeld boven het bankstel in de woonkamer hangt.

naar de website

Muurdecoratie Elements

Deze mooi gekleurde muurdecoratie valt extra op door de vele kleine ijzeren elementen.De ronde elementen zijn vaak over elkaar heen op het raster aangebracht waardoor het 3D effect goed zichtbaar is.

naar de website

4 vlinders

wandobject 4 vlinders geheel gemaakt van metaal.Het is geen grote decoratie en kan dus makkelijk gebruikt worden in de hele woning.

naar de website

Muurdecoratie Fauna

Het meest opvallende aan deze muurdecoratie zijn de prachtige kleuren.Een muurdecoratie als deze is makkelijk te gebruiken in verschillende woonstijlen.

naar de website

Viool met strijkstok

Wanddecoratie gemaakt van gerecycled metaal in de vorm van bladmuziek met viool en strijkstok. De afmeting is 57 x 69 cm

naar de website

Kunst Wandobject

Dit metalen kunstobject voor aan de muur bestaat uit een groot aantal kleine rechthoeken en vierkante stukjes metaal met de meest uiteenlopende kleuren.Alle stukjes metaal zijn vast gelast op een rooster.Het resultaat is een prachtig modern kunstwerk voor aan de muur.

naar de website

Bloeiende klaprozen

In een prachtige felle rode kleur zijn dit de bloeiende klaprozen achter het hek. Afmeting 75x60 cm

naar de website

Wanddecoratie Marbella

Een abstracte wanddecoratie gemaakt van een aantal geribbelde metalen cirkels die vast zijn gemaakt op een raster.Het mooie van een abstracte wanddecoratie is dat je zelf een invulling kan geven aan de betekenis.Soms is er helemaal geen betekenis maar in dit geval zou je kunnen zeggen dat de geribbelde cirkels lelie-bladeren zijn.Het is in ieder geval een prachtig exemplaar die je makkelijk in verschillende woontypes kan gebruiken.

naar de website

Hippie Camper

Metalen wanddecoratie gemaakt van hergebruikt metaal. "Hippie Camper Orange" laat vroegere tijden van de Flower Power herleven.

naar de website

Motorbike Chopper

Motorbike American Chopper in de kleur geel. Gemaakt van metaal. De afmeting is 55x100 cm.

naar de website

Gekleurde Vlinder

De kunstenaar heeft deze wanddecoratie vlinder de naam sunshine gegeven.Het is prachtig exemplaar met zomerse kleuren die door de kunstenaar met de hand zijn aangebracht.

naar de website

Chaos

Deze metalen wanddecoratie heeft van de kunstenaar de naam Chaos gekregen.Het is een exemplaar wat er inderdaad nogal chaotisch uitziet.Er zijn veel kleine stukjes metaal in verschillende vormen aan elkaar vastgemaakt.Let vooral eens op de mooie warme kleuren van deze prachtige 3D-Wanddecoratie.

naar de website

tak met vlinders

Wanddecoratie tak met wel hele sierlijke vlinders. Mooie pastelkleuren zoals paars en blauw. Breedte 49 x hoogte 83 cm

naar de website

Abstract Benoni

Wanddecoratie "Benoni" is gemaakt van metaal in mooie verschillende warme tinten. onder andere roodbruin en lichtbruin. Afmeting plm 74x74 cm

naar de website

Wanddeco Metaal met Hout

Hier ziet U een wanddecoratie welke is gemaakt van hout met metaal.Het is eigenlijk een houten schilderij waarop metalen elementen op vast zijn gemaakt.In dit geval zijn het wadvogels met op de achtergrond de zee.Het is een prachtige en sfeervolle decoratie waar je een echt vakantiegevoel van krijgt.

naar de website

3D Wanddeco Ginkgo

Er zijn best wel veel metalen wanddecoraties in de vorm van een boom of bloemen.Het zijn ook wel erg leuke modellen en tenslotte haal je met een boom als wanddecoratie een stukje natuur in huis.Neem nou eens deze wanddecoratie.Het is de Ginkgo Biloba die je normaal alleen in Japan tegen zal komen.Let eens goed op de mooie afwerking van dit exemplaar.

naar de website

Abstract Elijah

Dit is de abstracte wanddecoratie "Elijah" een mengeling van gemeleerde bruine tinten en de lichte vlakjes zijn in een contrasterende parelmoerkleur. De doorsnede is 68 cm

naar de website

Levensboom Klein

Niet iedereen heeft voldoende lege ruimte aan de muur om er een hele grote muurdecoratie op te hangen.Toch zijn er heel wat mensen die graag een metalen levensboom als muurdecoratie in het interieur willen hebben.Dan is dit kleine exemplaar een uitkomst.De diameter van deze metalen levensboom is maar veertig centimeter.Een ander bijkomen voordeel is dat hij ook nog eens lekker goedkoop is.Dus voor een goedkope metalen levensboom gaat U naar de webwinkel van Dekogifts.

naar de website

Vlinder Sunshine

Prachtige wanddecoratie geheel vervaardigd van metaal in de vorm van een vlinder in prachtige zonnige kleuren Afmeting van deze vlinder is 50 x 56 cm

naar de website

Wanddecoratie Skyline

Een wanddecoratie in de vorm van een skyline hebben we al vaker gezien.Denk maar eens aan de vele schilderijen.Het is een geliefd onderwerp bij kunstschilders en andere kunstenaars.Vaak is het dan een skyline van een grote bekende stad zoals New York of Tokio.Er zij ook heel veel posters met een afbeelding vaan een skyline.Dat zijn vaak afbeeldingen gemaakt in de nacht wat dan weer zo mooi en opvallend is met al de verlichting. Maar hier zie je een skyline gemaakt van metaal.Deze is gemaakt door een metaal-kunstenaar en daar heeft hij gerecycled metaal voor gebruikt.Het is een prachtig modern exemplaar geworden.Het is dan ook echt een plaatje aan de muur.

naar de website

Black Eye

Als je een bijzondere wanddecoratie in je interieur wilt hebben moet je eens naar dit exemplaar kijken.Het is een 3D abstracte decoratie geheel in de kleur zwart.Als je een beetje fantasie heb kan je hier een oog of misschien wel het Egyptisch oog in zien.In het midden de pupil.Het is werkelijk een griezelig mooi exemplaar.

naar de website

Wanddecoratie Metaal Boom

Voor de liefhebber van een hele grote wanddecoratie is dit een perfect exemplaar.Het is een decoratie in de vorm van een boom.De totale afmeting is ruim meer dan een vierkante meter dus het is zeker een heel opvallend exemplaar.

naar de website

Abstracte parasols

abstracte wanddecoratie "Parasols" in verschillende afmetingen. De totale breedte is 116 cm met een hoogte van 45 cm. De kleur is hoofdzakelijk aluminium met olievlekken. Subtiele gouden randjes.

naar de website

Frame Flower Power

Het is niet zo gek dat de kunstenaar dit bloemen-wandobject de naam flower power heeft gegeven.Het is een zee aan bloemen met zachte kleuren.

naar de website

Boom met Vogels

Een leuke en vooral sfeervolle ijzeren muurdecoratie in de vorm van een aantal bomen met vogels

naar de website

Boom Boras

metalen wanddecoratie boom "Boras" met een zilverkleurige stam en aan ieder uiteinde van de takken een cirkel in verschillende mooie gemeleerde bruintinten. Hoogte 72 cm

naar de website

Wanddecoratie Vlinders

Een wanddecoratie met een afbeelding van dieren doet het altijd wel goed bij iedereen.Ook vlinders zijn heel geliefd bij veel mensen.Meestal worden die op canvas geschilderd echter in dit geval is het een wanddecoratie van metaal.

naar de website

Treurwilg Zwart

Deze grote metalen treurwilg wordt ook wel eens levensboom genoemd.De metalen boom is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De zwarte metalen treurwilg is echt heel mooi en komt vooral goed tot zijn recht op een witte muur.

naar de website

Abstract Grizly

Wanddecoratie abstract "Grizly" in goudkleur. Afmeting 100 x 56 cm cm. Een mengeling van gladde en structuur halve manen.

naar de website

Kolibri op bloem

Prachtig tafereeltje een kolibri genietend van voeding uit een zomerse bloem. Geheel gemaakt van metaal in multicolor. Afmeting breed 50 cm x hoog 63 cm

naar de website

Flower Lilac

Voor wie van bloemen en de kleur lila houdt is dit een perfect wandobject.Het is een object met een 3D uiterlijk en vooral ook erg opvallend.

naar de website

3D zeilboot

vervaardigd van een metalen plaat met gesoldeerde elementen in de vorm van een zeilboot. De afmeting is 92 x 76 cm

naar de website

Metalen Levensboom

Een metalen levensboom is misschien wel het meest gebruikt model onder de metalen wanddecoraties.In de webshop van Dekogifts zijn verschillende soorten levensbomen verkrijgbaar

naar de website

Boom Toledo

dit is de decoratie "Toledo" in de vorm van een boom met veel gekleurde blaadjes.

naar de website

Black Flowers

Een spectaculair mooie 3D wanddecoratie in een frame.Het is een grote rechthoekige decoratie in de kleur zwart.Omdat de een groot deel van deze decoratie opengewerkt is kijk je zo tegen de achtergrond aan.Het is daarom belangrijk dit exemplaar op een witte muur te gebruiken zodat hij nog mooier in het interieur zal schitteren.

naar de website

Abstract in dubbel Frame

Er zijn steeds meer metalen wanddecoraties in een dubbel frame.Ook dit is zo,n wanddecoratie.Het 3D effect is dan extra zchtbaar.

naar de website

Wadvogels

Een mooie sfeervolle muurdecoratie met een afbeelding van een aantal flamingo,s. Het is een vierkante muurdecoratie van hout welke met de hand beschilderd is.Daarna zijn de metalen flamingo,s op de decoratie vastgemaakt

naar de website

Abstract Fiore

Wanddecoratie "Fiore" heeft gesloten grote cirkels met daarop ringen gemonteerd. De totale doorsnede is 75 cm. De kleuren zijn aardetinten met een licht glimmend effect.

naar de website

vlinders onder elkaar

Wanddecoratie 7 vlinders onder elkaar gemaakt van gerecycled metaal in multicolor met subtiel wat gouden randjes. Ook zijn er vlinders in aluminiumkleur met olievlekken. Afmeting hoogte 100 cm x breedte 42 cm

naar de website

Boom met Gekleurde Blaadjes

Een prachtige grote gekleurde metalen boom als wanddecoratie in de woonkamer.Deze boom is voor een deel voorzien van herfstkleuren gecombineerd met fantasiekleuren.

naar de website

Abstract Sphere

Abstracte wanddecoratie "Sphere" geheel gemaakt van gerecycled metaal en is bewust vintage gemaakt. De afmeting is breed 90 cm x hoog plm. 63 cm Grijstinten en ecru/lichtgeel

naar de website

Feathers

Wanddecoratie in de vorm van een groep veren in de kleuren goud, zilver en blauw/grijsachtige tinten. Afmeting 97 cm breed x 39 cm hoog. Geheel gemaakt van gerecycled metaal.

naar de website

Wanddecoratie Bea

dit is de wanddecoratie "Bea" in de vorm van een frame met abstracte bloemen met netstructuur. Het frame heeft de kleur zwart.

naar de website

Wanddecoratie Combo

Deze keer heeft de kunstenaar voor zijn kunstwerk alleen maar kleine metalen rondjes gebruikt.Het is een modern kunstwerk geworden met een 3D uiterlijk.Bewonder de aparte kleurencombinatie eens van dit kunstobject

naar de website

Abstract Sienna

Wanddecoratie abstract "Sienna" is geheel vervaardigd van gerecycled metaal in een multicolor uitvoering. Afmeting hoog 53 cm x breed 93 cm De cirkels lijken op opengewerkte bladeren.

naar de website

wanddeco Golden Rosso

De kunstenaar die dit metalen wandobject heeft gemaakt noemt dit de Golden Rosso. Het is eigenlijk een abstract exemplaar echter je kan hier makkelijk een aantal bloemen in zien.Misschien wel een bloemenveld.Elke bewerkte cirkel heeft meerdere lagen waardoor het een prachtig 3D uiterlijk heeft gekregen.De kunstenaar heeft dit prachtige muurobject geheel met de hand vervaardigd en daar heeft hij gerecycled metaal voor gebruikt.Mede door de kleuren kwam hij op het idee van Golden Rosso.

naar de website

school vissen

Wanddecoratie van metaal in de vorm van een school tropische vissen.De vissen zijn voorzien van mooie opvallende kleuren.

naar de website

Borneo

Wanddecoratie Borneo in de vorm van rijen dunne takjes met bladeren. De takken hebben een zeer donkerbruine kleur tot zwart en de blaadjes een mooie donker koperen/tot bronzen kleur Breedte 118 cm x hoogte 68 cm

naar de website

Abstract Lieke

Wanddecoratie metaal abstract "Credo" in de vorm van cirkels die op vele manieren zijn opgevuld. De kleuren zijn hoofdzakelijk lichtbrons en grijsachtige tinten. Afmeting breedte 90 cm en hoogte 60 cm. De muurdecoratie is vintage gemaakt.

naar de website

Abstract blad

Muurdecoratie Abstract blad in een zeer donkerbruine kleur met opengewerkte bladeren. Gemaakt van metaal in een flexibele uitvoering.

naar de website

abstracte Jellyfish

Wanddecoratie abstract "Atmos" met als hoofdkleuren aluminiumkleur met olievlekken en donker Petrol. De totale breedte van deze wanddecoratie is cm

naar de website

Abstract Swirl

Abstracte wanddecoratie van metaal "Swirl" in de kleuren groen en goud

naar de website

Boom hout met Metaal

Dit metalen wandobject in de vorm van een boom bestaat uit een houten stam met metalen bladeren.Een deel van de bladeren is dicht en een ander deel is opengewerkt.het zijn best grote bladeren en de vorm is ook erg mooi.De kleurencombinatie van dit object zorgt ervoor dat hij in bijna elk interieur zal schitteren aan de wand.

naar de website

Centauris

Abstracte wanddecoratie "Centauris" gemaakt van gerecycled metaal met maar liefst een afmeting 122 x 62 cm. Warme kleuren sieren deze wanddecoratie

naar de website